Referenser

 • Partlog har hjälpt oss kartlägga våra transportflöden och skapa ett korrekt underlag för en heltäckande ny upphandling. Genom ett bra beslutsunderlag och väl genomförd upphandling nådde vi minst lika god kvalitet på våra transporttjänster men till ett lägre pris. Hela processen höll tidsplan och vi fann större besparingar än vad vi hade förväntat oss. Ibland behöver man ta in experter om man ska få en bra genomlysning av komplexa frågor och flöden
  Markus Samelius, Logistics and Purchasing managerEuroform AB
 • Partlog har väldigt bra kunskap om transportbranschen. Allting är noga genomfört och inget lämnas åt slumpen. Vi upplevde hela upphandlingen som en utbildning för oss. De är väldigt professionella i sitt bemötande. Vi fick med råge den besparing vi förväntat oss.
  Roger BerggrenNMC Sverige AB
 • Vi brukar sköta alla upphandlingar själva, men ville prova på denna typ av tjänst. Anbudsförfrågan var omfattande och anpassad efter hur vi vill jobba framöver. Analyserna var klockrena! Vi fick utmärkt överblick över vad de olika speditörerna hade att erbjuda, inte enbart prisinriktat. Stödet vid implementeringen var kanon och mycket av uppföljning, fakturakontroll och rättelser sköttes av Partlog. Det känns som det tagit minimalt med kraft och tid från min sida att ro hem en, ändå rätt omfattande upphandling. Vi är nöjda med allt som vårt samarbete har inneburit i form av bättre priser, det kunskapslyft som vår personal fått samt de förändringar vi fått igenom med vår speditör. Ni på Partlog, är som personer väldigt engagerade, personliga och inspirerande. Det har verkligen varit ett nöje att arbeta med er.
  Martin HillqvistFuture Eyewear Group Sweden AB
 • Vi kände oss trygga då ni hade ett sådant driv och lyssnade på våra tankar och idéer. Vår känsla är att ni alla har en mycket hög kompetens. Genom vår transportupphandling har vi fått allt vi efterfrågade vilket var kostnadsbesparingar, EN transportör för våra transporter och ändå bibehålla samma höga servicenivå. - Partlog är mycket proffsiga och engagerade.
  Pernilla WestlundSomna AB
 • Jag uppskattar att ni på Partlog tar er tid för kunskapsöverföring, att ni är pålitliga och att ni hjälper mig att driva projekten från start till mål. Jag upplever er som flexibla och att vi under projektens gång kan hitta rätt nivå för er insats genom kontinuerlig diskussion och dialog. Ni har även lagt energi på att lära känna oss, vilket gör att vi kan vara effektiva i våra projekt tillsammans med er. Ni uppfattas också som professionella av speditörerna, vilket är viktigt för oss då ni representerar oss i projekten.
  Jenny TinussonAJ Produkter AB
 • Arcam AB valde Partlog tack vare goda referenser samt att de visade ett brinnande intresse för att utforma en tjänst som passade just oss. De har visat prov på sin breda kunskap i området och har varit otroligt ihärdiga i sitt arbete med att bearbeta stora mängder data från många olika källor samt bibehållit sitt intresse för vår affär och våra utmaningar genom projektet.
  Hanna SnaarArcam AB